Vandaag is er spontaan een inzamel actie ontstaan voor het Gère Paulussenhuis Leefkringhuis Amsterdam Noord. Het doel is om binnen 20 uur en 8 minuten 2008 euro binnen te halen. De start was op 20-08 2008 om 20:08 uur. Natuurlijk zou het super zijn als er meer dan 2008 euro in gezameld wordt.

Ondertussen is het bedrag wat is opgehaald is E 612,57 euro 17:08

Hoe is de actie ontstaan
Vandaag kwam ik er achter dat ik mijn 2008ste tweet ging plaatsen op Twitter(wat is Twitter) op nota bene 20 augustus 2008. Het kan geen toeval zijn. Ik dacht dat het wel geinig zou zijn om deze 2008ste tweet te verkopen aan de hoogste bieder. Helaas had ik niet heel vele ruimte over voor een veiling. Ik was al over tweet 2000 heen gegaan. Daar door was het eerste bod van @puurwas gelijk raak. Zij mocht gaan bepalen welke tekst er in mijn 2008ste tweet zou gaan komen. Dit is wat het is geworden.

Een veilig huis dat kinderen helpt aan rust, ‘n bord goed eten & liefde www.leefkringhuis-noord.nl Help ‘n beetje en maak ‘n groot verschil.

Toen ik de tekst las dacht ik wat stoer. En het idee ontstond dat hier meer mee te doen was. Iets waardoor het mooi afgerond zou worden. Afgerond op 2008!

We zijn begonnen met het bod wat @puur op mijn 2008ste tweet heeft gedaan. Dat was 35 euro. Dat is bij het begin van de actie verhoogd naar 100 euro. Ik zelf doe 35 euro in de buidel. We zitten nu dus op 135 euro.

Nog een lange weg te gaan tot aan 17:16 uur. Jij kan helpen met het storten van E20,08 of kleinere of grotere bijdrage om bij zo bij de 2008 euro uit te komen.

Onder tussen is er al heel veel over geschreven op Twitter

Als je een bijdrage wil leveren dan kun je een bijdrage storten op Rabobank Rekening 3293.31.523 t.n.v. M Verbruggen te Utrecht onder vermelding van 2008euro en eventueel je twitter username dank kunnen we daar weer een mooi lijstje van maken.

Hier een overzicht van Twitter gebruikers die een bijdrage hebben gedaan @2525 @amsterdamant @bregisback @camathome @dulk @erwblo @gemmeke@gerben @isheila @iskander @jllesdotcom @lbroekman @liesjelogthet@localjoost @marinalog @michielb @niconol @niektenhoopen @petrah @puur@raidho @rolandvanveen @rotjong @taps @timkro @tjarko @tralajanna@vanmaanen @zjuul @zoukids wie volgt?