Mijlpalen, daar moet je even bij stilstaan. Even terug kijken op wat er is gebeurd. Trots zijn. Traantje laten. Van die dingen.

Vandaag heb ik dit artikel aan de wereld kenbaar gemaakt door mijn 25.000ste tweet te plaatsen. 25.000 keer heb ik op een verstuur knop gedrukt. Dat is echt bizar veel. De ene keer was het een persoonlijk bericht de andere keer een link naar een video, artikel of foto.

Met het bereiken van deze mijlpaal wil ik even terug kijken en dankbaar zijn.

Dankbaar ben ik voor het warme welkom toen ik met Twitter begon. Het was toen nog een kleine club die geloofde in de kracht van Twitter. Terwijl de rest er nog nooit van gehoord had.

Dankbaar ben ik voor de inzamelingsactie waar ik op 20-08-2008 in terecht kwam toen Anna-Maria Giannattasio beter bekend als @Puur mijn 2008ste tweet kocht. Deze tweet was het start sein voor een 20 uur en 8 minuten durende inzamelingsactie waarmee we 612,57 euro hebben opgehaald voor het leefkringhuis in amsterdam noord.

Dankbaar ben ik voor de 12 Twomroep borrels die we georganiseerd hebben. Dank aan alle bezoekers en sponsoren jullie maakte Twomroep waardevol. En… speciale dank aan Peter Beckers met wie ik de Twomroep kar 2 jaar lang getrokken heb.

Dankbaar ben ik voor alle antwoorden die ik heb gekregen op vragen als Google (of mijn omgeving) het antwoord niet wist.

Dankbaar ben ik voor alle feedback op mijn werk. Ik heb veel van “mijn tweeps” geleerd.

Dankbaar ben ik voor alle klussen die ik aan Twitter te danken heb. Meer dan de helft van mijn klussen heb ik direct of indirect aan het netwerk te danken wat ik met Twitter heb opgebouwd.

En zo kan ik nog wel even door gaan. Er zijn veel dingen om dankbaar voor te zijn.

In het bijzonder wil ik even aandacht voor mijn laatste twee dankbetuigingen.

Dankbaar ben ik voor alle support die ik heb mogen ontvangen via Twitter met betrekking tot het ziek zijn en overlijden van mijn vader. Even mijn hart luchten als ik weer onderweg was naar huis. Fijn dat dat kon.

Dankbaar ben ik voor alle mensen die ik heb mogen ontmoeten en de vriendschappen die daaruit zijn ontstaan.

Bedankt, jullie zijn lief!