Het zat er al heel lang aan te komen. Want mijn oude website kon echt niet meer. Maar door allerlei omstandigheden kwam het er maar steeds niet van. Op een gegeven moment was het zo erg dat verschillende mensen mij een mailtje stuurde om aan te geven dat mijn website niet meer goed functioneerde. Ik heb ze telkens netjes bedankt voor de feedback en aangegeven dat ik er mee bezig was.

Vandaag is dan het moment dat ik niet langer meer kan wachten. Simpel weg om dat ik een nieuwe fase van mijn leven aan het opstarten ben en ik jou daar, graag bij wil betrekken (o.a. via deze site).

PS. Ik laat de reactie functionaliteit uit staan om mezelf een hoop gedoe te besparen. Maar mocht je heel graag willen reageren. Wat ik, eigenlijk, heel leuk vind. Stuur dan een mailtje naar hallo # mikeverbruggen # nl.

Met aandacht en liefde,

Mike