8 dagen heb ik elke dag een video op YouTube gezet. Een mooie bak aan ervaring rijker. Ik weet voor nu weer even hoeveel werk het is om een goede video te monteren. Ik weet nu nog beter hoe Premiere Pro werkt. Maar voor nu is het even klaar. Ik beloof even niets. Misschien ga ik volgende week weer verder. Misschien over een jaar. Dat zien we volgende week of volgend jaar wel weer.

Ik heb mij heel lang afgevraagd of vloggen iets voor mij zo zijn. Want wat is het eng om je eigen verhaal zo in de wereld te zetten. En steeds meer merk ik dat het antwoord ja is. Maar het is nog al een onderneming. Daar ben ik achter gekomen door het te proberen. Qua engheid valt het redelijk mee. Qua werkt valt het enorm tegen. Voor nu mag de ervaring even landen en een plek vinden in mijn systeem. Over een tijdje probeer ik het weer opnieuw.

Bedankt aan iedereen die een onderdeel is geweest van dit experiment. Zonder jullie reacties was het lang niet zo leuk geweest.

<3